MENU RÉGIS DOUYSSET
Restaurant l´Escarbille Paříž * michelin
Champagne Louis Roederer Collection 244 magnum
Amuse bouche « Autour de la morue »
podáváno v Rothmayerově sále
Tertre blanc 2021 - Château du Tertre
Marinované svatojakubské mušle, pyré z artyčoku, pražený lískový oříšek a bergamotový vinaigrette
Château Branaire Ducru 2001 – St. Julien Grand Cru Classé
Mořský ďas v bylinkové krustě, mladá cibulka a karotka, redukce z červeného vína
Château d´Issan 2014 - Margaux Grand Cru Classé
Château Pédesclaux 2014 – Pauillac Grand Cru Classé
Holoubě - konfitované stehýnko, prsíčka sous vide, celer a pepř z černého rybízu
Château Troplong Mondot 2001 – St. Emilion Grand Cru Classé
Trappes d’Échourgnac, sýrová espuma, zelený vlašský ořech
Château Coutet 2012 – 1er Cru Classé Sauternes
Hruška pečená v karamelu, badyán, Namelaka krém, sorbet z hrušky Williams
Cognac N° 27 & Vieux Pineau des Charentes Daniel Bouju
Canelé bordelais * Pistáciovo–čokoládový financier * Čokoláda & pufovaná rýže
podáváno v Rothmayerově sále