Menu

 

MENU RÉGIS DOUYSSET

Restaurant l´Escarbille Paříž * michelin

 

 

Champagne Louis Roederer Collection 244 magnum

Amuse bouche « Autour de la morue »

podáváno v Rothmayerově sále

 

Tertre blanc 2021 - Château du Tertre

Marinované svatojakubské mušle, pyré z artyčoku, pražený lískový oříšek a bergamotový vinaigrette

 

Château Branaire Ducru 2001 – St. Julien Grand Cru Classé

Mořský ďas v bylinkové krustě, mladá cibulka a karotka, redukce z červeného vína


Château d´Issan 2014 - Margaux Grand Cru Classé

Château Pédesclaux 2014 – Pauillac Grand Cru Classé

Holoubě - konfitované stehýnko, prsíčka sous vide, celer a pepř z černého rybízu


Château Troplong Mondot 2001 – St. Emilion Grand Cru Classé

Trappes d’Échourgnac, sýrová espuma, zelený vlašský ořech

 

Château Coutet 2012 – 1er Cru Classé Sauternes

Hruška pečená v karamelu, badyán, Namelaka krém, sorbet z hrušky Williams

 

Cognac N° 27 & Vieux Pineau des Charentes Daniel Bouju

Canelé bordelais * Pistáciovo–čokoládový financier * Čokoláda & pufovaná rýže

podáváno v Rothmayerově sále

Back to top